Plafondspecialist voor bedrijf en particulier in de regio Apeldoorn

De inrichting van uw huis of kantoor bepaalt de sfeer. Maar ook de wanden en plafonds spelen hierbij een belangrijke rol. Helaas worden plafonds nog vaak over het hoofd gezien bij het inrichten van een ruimte. Overweeg een van de systeemplafonds van Piko Ceilings uit Beekbergen voor een functioneel plafond met een mooie uitstraling.

Plafonds voor elk interieur

U hebt bij Piko Ceilings een ruime keuze uit tal van verschillende kleuren en modellen systeemplafonds, geschikt voor ieder interieur. Het monteren van een van onze handige plafonds kan in vrijwel iedere ruimte. Denk bijvoorbeeld thuis aan uw slaap- of badkamer en op kantoor aan een vergaderzaal.

De voordelen van systeemplafonds:

  • Gladde en strakke uitstraling

  • Geschikt voor woning, kantoor en winkel

  • Geluidsisolerend

  • Te combineren met accessoires

Zowel de plafondsystemen met plafondplaten als naadloze plafondsystemen voorzien we naar wens met aansluitingen voor verlichting en ventilatie. Ook onderhoud aan de plafonds is eenvoudig. We geven u graag advies over hoe u uw plafond het beste kunt onderhouden.

Meer weten over systeemplafonds? Laat u adviseren door uw plafondspecialist Piko Ceilings uit Beekbergen. Bel: 055 - 366 15 81.